21.10.2009

necenzurat


Parazitzii - Mari Romani
Sper că nimeni nu mai are îndoieli de "sănătatea mentală limitată" a personajelor din clipul ăsta (şi ăştia doi candidează la funcţia de preşedinte). Sper ca la emisiunile tv ce vor urma în campanie, moderatorii să aibă la îndemână câteva ingrediente absolut necesare (pentru a se feri de aceşti posedaţi mai uşor): apă sfinţită, tămâie, preot şi un bici!
Urmăriţi o discuţie argumentată a lui CVT aici.
Recomand tuturor celor care doresc să se documenteze pe tema CVT, cartea: "Vadim între Preşedinţie şi Ospiciu", e o carte foooarte intersantă!! Secretul ei? Râzi, şi te cutremuri emoţional, în acelaşi timp!

4 comentarii:

 1. Mda!
  Bine punctat!
  Am aceleasi impresii!
  Nu degeaba , am postat ultimele video-clipuri ale celebrilor Paraziti si pe blog-ul meu!
  Si nu numai acest fapt, ci si mesajele lor ar trebui intelese, nu neaparat urmate si percepute trivialitatea , cat partea cu adevarat directa...
  Ingredientele de "trezire" din aceasta amortire a poporului roman se poate face si in asemenea modalitate. Recunosc, sunt fanul acestor baieti, pana la un anumit punct! Mesajele lor sociale sunt mai mult decat reale!
  Multumesc pentru acest lucru! Am decoperit ca si dvs., interesata de viata politica ati recurs la o anumita optica, filosofie...un pic mai altfel, mai radicala in esenta!
  Si acest lucru ma face sa nu ma mai simt in inferioritate...
  Sarut-mainile si toate cele bune
  Zadkielix alias D.M

  RăspundețiȘtergere
 2. Zadkielix alias D.M,
  @1. chiar îmi plac "Paraziţi"! Cât despre limbajul lor...cam ăsta e limbajul în România...
  2. eu respectul lui Vântu-Realitatea chiar nu îl vreau (asta apropo de campania si de videoclipul "Noi vrem respect")- pura manipulare
  3. cât priveşte optica mea "mai radicală", crede-mă, nu e radicală ...adică eu nu conştientizez forma de radicalism...pur şi simplu vreau linişte. (poate sunt puţin radicală :))
  4. chiar nu ai de ce să te simţi în inferioaritate dacă eşti minoritar. majoritatea este uneori expersia prostiei
  5. numai bine si tie:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna,
  Ce zici de melodia asta?http://www.youtube.com/watch?v=NT0eZj58dAo
  Cred ca exprima mai bine realitatea.
  Asa.. fara sa tinem cont de nici o culoare politica. :)

  Ionel

  RăspundețiȘtergere
 4. Ionel,
  @ e mare lucru să fi bărbat politic în zilele noastre.
  îţi dai şi tu seama, că mulţi dintre ei stau foarte prost cu cea mai importantă funcţie bărbătească...şi de-aici o grămadă de frustrări!

  RăspundețiȘtergere