08.12.2009

între a clama şi a te calma

- o dedicaţie pentru cei care au luptat până la sfârşit-

Queen-We are The Champions
Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale, Geoană clamează "frauda". Nu este uşor să pierzi o bătălie în care ai avut de partea ta TOTUL!!
Nu înţeleg, cum poţi să ţopăi din răsputeri când te vezi preşedinte dat de televiziuni, dar nu poţi accepta rezultatele date de Biroul Electoral Central?! O fi din cauză că eşti prostănac, rău de tot?
Un lucru e foarte clar. Dacă PSD reclamă frauda din secţiile de votare, de ce au semnat reprezentanţii lor procesele verbale? De ce, nu există sesizări din ziua scrutinului, nu poveşti la "3 zile după Scripturi"? Apoi, de ce nu reclamă şi PNL frudarea?
Pe urmă, de unde ştie Dan Nica şi Dragnea cu cine au votat cetăţenii, că tot vin cu fel de fel de aberaţii? Apropo, de Nica. El este cel care, ministru de Interne fiind, a refuzat softul cu evidenţa clară a alegătorilor, deci, vorba lui Videanu: "Hoţul strigă hoţii"!.
Nu o mai lungesc, PSD-ul seamănă acum la discurs cu PRM-ul. Jalnic! Am văzut în presă că Ion Iliescu şi Vasile Puşcaş, le-au transmis colegilor de partid mesajul că devin patetici cu demersul către CCR. Dar unde nu-i minte, nici Dzeu nu cere.
În rest, Băsescu e preşedinte, guvern se va face probabil cu liberalii, nu veţi mai auzi de Geoană şi Ludovic Orban (cât despre Crin, văd prin declaraţiile sale o "reorientare") şi în rest sănătate să avem. Bine că am trecut şi peste asta!

2 comentarii:

  1. e adevarat ca a aparut o caseta cu geoana in care face sex oral cu un barbat ?...am tot auzit franturi de stirii si nu poate sa ma lamureasca nimeni .

    RăspundețiȘtergere
  2. serbandan,
    sex oral cu un barbat??!!! :)
    am auzit si eu de o caseta, dar mai mult nu stiu. din pacate pt tine:)circula fel de fel de stiri

    RăspundețiȘtergere