20.01.2010

ard în flăcări violete


1. Fabulaţie
Simt cum, atunci când merg în unele locuri sunt secătuită de energie. Pur şi simplu mintea şi corpul nu mă mai ascultă.
În mod normal nu port aproape niciodată culoarea violet. Nu-mi place! Ăsta să fie motivul pentru care sunt "secătuită"?
Am unele contradicţii, discuţii etc. cu duşmani. Vă pot mărturisi că violetul este purtat de adversari... asta ca să vă daţi seama ce greu poate să îmi fie uneori:) şi totuşi rezist!:)
2. Realitate
De la discuţia pornită imediat după alegeri de dl. Hrbenciuc, şi până la faptul că dl-ui C. Antonescu i se "alambica" limba în gură pe perioada campaniei electorale, trecând, evident, prin mărturisirile stupefiante ale familiei Geoană, EU m-am săturat de povestea cu: Flacăra Violet, cu parapsihologul lui Băsescu şi de cea cu "sugerea" energiei adversarilor pre;edintelui din campanie.
Mă amuză în acceaşi măsură în care mă şi enervează poveştile acestea.
Preluarea poveştii "Flacăra" la emisiuni de divertisment merge, însă ca leit-motiv al dezbaterilor politice din cadrul televiziunilor de ştiri este p-a-t-e-t-i-c!
Nimic nu mă mai miră după ceea ce am văzut în campanie, doar că simt încă zbaterea neapărată în a face din ţânţar, armăsar şi de a induce publicului o anumită percepţie bazată exclusiv pe speculaţii, care, desigur, au o singură direcţie.
În viaţă, în general, e greu să pierzi orice competiţie, sunt unii, însă, care atunci când pierd nici nu îşi asumă eşecul, încercând doar manevre de învinovăţire a flăcărilor, zeilor, zmeilor, vrăjilor, incantaţilor etc.
Oare, putem mai jos?... Mă întreb şi eu...
Mesajul ar fi: reveniţi-vă, în fire, dragi, obsedaţi de esoterism, ocultismul vegehează asupra voastră :)

4 comentarii:

  1. Discutia este de actualitate din simplul motiv ca acel om, parapsihlog, sau ma rog, ce calitate are, pe nume Manoelea, apare in poze cu Geoana, acum 2-3 ani, iar in campania alegerilor prezidentiale, este omniprezent alaturi de presedintele tarii, T.Basescu.
    Ai dreptate, trebuie sa stii sa pierzi, pt. ca doar asa poti castiga.Insa, cred ca poti fii de acord cu mine, ca atunci cand primul om in stat, crede mai mult in parapsihologi decat in propriile capacitati, ceva nu e in ordine.
    Poate ar fi bine ca presedintele T.Basescu, sa apara intr-o emisiune, fie chiar si la Otv sau B1tv, in care sa faca anumite precizari cu privire la subiect. Daca nu se intampla asta, n-are de ce sa te surprinda ca discutiile vor continua.
    Personal, nu m-ar surprinde cu nimic, daca el, Presedintele, chiar ar crede in puterea vrajitoarelor si a paraphilogilor.Intr-o tara in care oameni din diverse categorii sociale, merg la vrajitori ca la doctor, nu e ceva nou.
    Totusi, din partea liderului unei tari, te astepti la o inalta conduita. Cauti un model. Altfel, T.Basescu o sa aiba mentalitatea si comportamentul, unui om din popor. Functia de presedinte, cred ca merita mai mult. Dar asta, din 2014.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Ovidiu Neagoe,
    1. poate ca primul om din stat este preocupat de parapsihologie si alte asemenea, dar si al doilea om din stat este preocupat, probabil, in aceeasi masura:), asa ca nu asi insista pe tema asta. pe mine, ma deranjeaza discutia in sine. o prea lungim fara rost.
    2. "Functia de presedinte, cred ca merita mai mult. Dar asta, din 2014".
    ...mi se pare ca pentru liberali nu s-a incheiat campania electorala, inca... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce disperati trebuie sa fie PSD-ul daca au pus succesul lui Basescu pe seama vrajitorilor, ozn-urilor, parapshihologilor si alte specii de genul asta

    RăspundețiȘtergere
  4. @ violatorul de gay,
    dan, draga, te asteptai la altceva?:))))

    RăspundețiȘtergere