07.07.2009

bilanţ la Senat


De multe ori, apar în presă informaţii despre chiulangii din Parlament. Şi anul acesta am avut parte de asemenea informaţii. Am găsit acum, la final de sesiune parlamentară, informaţii publicate pe saitul Institutului pentru Politici Publice din Bucureşti, despre activitatea acestora (puteţi chiar descărca direct documentele). Remarc următoarele lucruri (mă voi lega doar de senatori, deoarece aici este un VIP care se vede preşedinte de ţară). Aşadar, Cotidianul prezintă, ca să nu ziceţi că e doar de la mine, un articol referitor la chiulangii.
Hm, aţi văzut Crin Antonescu, ce prezenţă are? 1% prezenţă la Senat!! Liderul PNL, candidatul PNL pentru preşedinţia României, omul care se vizeză (oh, Doamne) Obama!! E imposibil aşa ceva, e jenant, e... fără grad de comparaţie. Din 213 voturi finale în plenul Senatului, Crin a fost prezent la două (2)!!!
Dacă nici asta nu e impertinenţă, atunci, nu ştiu ce să mai zic.
Nici colegul lui Crin, senatorul de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu, nu stă deloc strălucit, 5 prezenţe în plen deci procent de 2%.
Dacă e să analizăm prezenţa celor 3 senatori hunedoreni, pedelistul Dorin Păran (foto), stă cel mai bine, se află în primii 20 de senatori ca prezenţă, din 137 de senatori. Procentul prezenţei senatorului Păran, în plenul Senatului este de 86%, adică 184 de prezenţe.
Psd-istul Cosmin Nicula, tot senator de Hunedoara, este spre coada clasamentului cu o prezenţă de 39%, adică a asistat la doar 83 de şedinţe.
Mi se pare că, alte comentarii sunt de prisos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu