03.09.2009

gânduri politice perverse



Duda, Principele, "făcut" iar nu născut a renunţat la a mai fi prezidenţiabil! Zvonuri tot apăreau în presă...
Cred că R.D. şi-a pus de multe ori întrebarea micului dinozaur verde: -"A fi sau a nu fi"...candidat, preşedinte?... Sau ce se mai visează...
Din cauza ambiţiilor şi a nerăbdării lui, nerăbdare ce pare a unui copil isteric de la o vreme, Casa Regală va avea acum destul de mult de suferit ca imagine, pentru că se va confunda cu un "prezidenţiabil dezertor"!
Ca alură şi statură de om, e simpatic, ca politician nu există, deşi la un moment dat, părea să demonstreze contrariul! Dar cum politica nu se face din castele de fildeş, nici doar prin purtatul papionului sau a butonilor aurii... exemplarul politic Duda a fost amorf. Colbul câtorva străduţe nu a fost suficient pentru a-l "forma" pe Radu Duda ca politician şi al "(re)forma" ca republican. De fapt, îmi pun de ceva vreme întrebarea: -Ce e Radu Duda, adept al repubicii sau monarhist? Cred că e republicanul din fotoliul monarhist şi monarhistul de pe scaunele republicii.
Piesa s-a încercat a fi jucată cu bune intenţii, finalul reprezentaţiei a fost lamentabil... gen fostul preşedinte (acum mare guru politic) Constantinescu.
...În momentul în care renunţi la un joc atunci când, de fapt, trebuie poate cel mai mult să continui, pentru aţi demonstra ţie sau unor oameni care investesc speranţă în tine că şi meriţi, istoria te va consemna ca un simplu jucător... lamentabil.

Un comentariu:

  1. sunteti mult prea blanda cu acest circar, personal ma bucur ca s a retras, nu putea sa aduca nimic nou in polotica romaneasca macinatata de minciunii si hotii, respectivul clovn putea doar sa coloreze spectrul politic romanesc

    RăspundețiȘtergere