08.06.2009

o poză, mai mult decât o mie de cuvinte





Seara alegerilor europarlamenatare. Momentul anunţării rezultatelor sondajelor la tv.
sursa foto: EVZ

5 comentarii:

  1. da crin antonescu chiar sufera?

    RăspundețiȘtergere
  2. uita-te Dan, la atitudinea ce reiese din poze:
    Crin parcă încearcă să se dea înapoi pentru, cumva, evitarea pericolului. Lodovico şi Norica sunt în faza în care încă nu conştientizează ce i-a lovit.
    La psd, singurul care se uită la geoană, e dragnea, a cărui mână stângă, e în buzunar (indiferenţă şi nepăsare). ceilalţi sunt ori cu privirile în pământ ori, pur şi simplu, se uită în gol.
    în contrast cu aceştia pdl-iştii afişează atitudine de învingători (vezi boc, videanu, udrea). singurul încordat, dar pentru el e de fapt stilul lui, e blaga, care are palma dreaptă pe pe zona locului unde are, sau nu (nu stiu exact, banuiesc ca poartă ceas) ceasul. pentru el totul se reduce la timp. faptul că blaga are bărbia ridicată, arată un gest de dominare.

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo, palma lui geoană e deschisă, palma lui boc e strânsă. crin ţine palmele încrucişate. Geoană sinmte că a luat o palmă, Crin e tot în poziţia de apărare, iar pumnul strâns a lui Boc -putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa ma inchin in fata pdl-ului! Stie sa manipuleze prin atitudine! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Raspuns pentru lenmaria1:
    Asa e, PDL-ul e de vina pentru TOT in tara asta!!! Sa fim seriosi, cred ca ai trait in alta lume pana la 1 ianuarie 2009. De ce nu isi mai aminteste nimeni de reviyuirile bugetare si de banii alocati de guvernul Tariceanu, cu 2 luni inainte de parlamentare. ACOLO a fost o crima economica. Imparteau primariilor PSD si PNL. Unele lucruri le uitam prea repede iar peste altele, vad ca nu putem trece. Boc a trebuit sa faca pe dracu-n patru sa scoata 5 mild de la institutile financiare in lunile acestea , iar deficitul liberal era de 6 mld. Deci, cine castiga si cine pierde? Cine e bun si cine e rau?

    RăspundețiȘtergere