23.06.2009

astăzi m-am testat, nu mai am scăpare...

Am facut azi niste teste.
Testul numărul 1: Eşti un ţăran urban? Testul numărul 2: Vei fi bogat peste 3 ani? Testul numărul 3: Cât din viaţa ta e telenovelă?
Iată şi rezultatele:
1.Ţăran de glie

Nu esti nicidecum prototipul taranului urban! Regretam, dar esti un copil al satului ramas fara pamant, proprietar(a) peste o bucata de planseu la etajul zece, unde nu poti cultiva nici cactusi. Iti lipseste grozav pamantul de sub unghii si te holbezi la transsexuali ca la apocalipsa. Daca prietenii te indeamna sa incepi sa te dai cu deodorant si sa porti esarfa, te retragi plangand acasa unde bati energic covoarele si aranjezi fiecare mileu cu precizie milimetrica. Iti recomandam sa citesti patru carti si sa mergi la o piesa de teatru cu oameni dezbracati.

2.Vei înota în bani-la propriu

Felicitari, peste fix 3 ani vei fi atat de bogata, incat te vei scalda in bani. Vei fi coplesita de bogatie si lux, iar viata ta se va schimba complet. In fiecare zi, o limuzina te va astepta in fata viitoarei tale vile, realizata cu o arhitectura in stil Gaudi, iar fiecare an va fi plin de calatorii care mai de care mai exotice pe taramuri de vis. Iti vei cumpara vile in Japonia, Mauritius, Malaezia, Goa si insulele Seychelles, unde iti vei duce toti prietenii, care de altfel iti vor ramane recunoscatori pe viata.

3.Ai o existenţă ternă

Gradul de telenovela din viata ta este doar de 2%, un procent foarte mic pentru a avea o existenta tumultoasa, plina de culoare si pasiune. Nu-ti place sa fii in mijlocul actiunii, sa te arunci in povesti de amor sau sa le strici altora relatiile. Este posibil ca lipsa de telenovela din viata ta sa dea un aer cenusiu vietii tale, de aceea cand mai mergi la mare incearca sa te prefaci ca te ineci in momentul in care inoti pe langa cineva care iti place, pentru a fi salvata de acesta. De asemenea, daca nu esti la mare, pentru mai multa actiune in viata ta, incearca sa-ti cuplezi colegii de la serviciu intre ei si totul va fi mult mai palpitant pentru tine.

Cam acestea sunt rezultaele. Comentariile sunt de prisos :)

Testaţi-vă şi voi aici


Un comentariu: